Adam Lambert hits back at concert protesters

By 9.3.2013 21 října, 2013 NOVINKY, překlady

Adam Lambert vrací úder odpůrcům koncertu: ‘Jediný životní styl, který moje show propaguje je ten o lásce”

‚Trespassing‘ superstar Adam Lambert byl šokován, když zjistil, že jeho koncert dnes večer (8. března), byl cupován zástupcem křesťanské veřejnosti a byly proti němu protesty. Bude vystupovat později dnes večer v divadle Star v Singapuru, ale ta koncertní síň je ve vlastnictví Uměleckého centra vystupujících hvězd, které je součástí společnosti New Creation Church, která na začátku tohoto týdne sdělila, že zástupce jejích věřících je znepokojen tím, že “na koncertě, který se koná v koncertní síni, vlastněné kostelem by mohl být propagován životní styl gayů”.

Když mluvil o svém nadcházejícím vystoupení, Lambert řekl The Straits Times: “To propaguje lásku. Moje show nepropaguje žádný životní styl, s výjimkou životního stylu lásky, akceptace, pozitivity, potěšení, spolunáležitosti. A to zahrnuje všechny, tohle je mé sdělení.” Dodal, že pokud ta koncertní síň prosazuje jakoukoliv agendu, je to mimo jeho kontrolu a něco, s čím on nechce mít nic společného: “Pokud ta koncertní síň má svůj specifický pohled na to, co chci propagovat, je to jejich věc, ne moje.”

Dříve dnes (8. března) bylo potvrzeno, že Lambert bude hlavní hvězdou letošního Miami Beach Gay Pride festivalu na Floridě.

thumbnail (2)

thumbnail

Podívejte se na Lambertovo vystoupení s coverem ‚Shout‘ na stránce s originálem článku:

Adam Lambert hits back at concert protesters: ‚The only lifestyle my shows promote is one of love‘