Adam Lambert chválí Miley Cyrus

By 31.3.2013 21 října, 2013 překlady

Adam Lambert si myslí, že je to ‘cool’, že Miley Cyrus je schopna se povznést nad ten typický BS (bulshit). Na začátku tohoto měsíce (no, teď už minulého, pozn. př.), zpěvačka country oznámila, že nebude po nějakou dobu na Twitteru poté, co dostávala neustálé pomluvy o tom, že se rozešla se svým snoubencem Liamem Hemsworthem.

Napsala na sociální síť své vysvětlení: “Je mi špatně z LA. Je mi špatně z těch lží, které odtud přicházejí. Nezrušila jsem svou svatbu. Dávám si pauzu od sociálních sítí. #vyčerpaná (znechucená).”

Lambert chválil dvacetiletou star za její vyzrálost při vypořádání se se spekulacemi okolo jejího osobního života. (Pokud jste nečetli Adamovu Twitter párty, můžete jí i s překladem najít zde: Adam Lambert – Twitter párty , pozn. př.)

Když se jej ptali na jeho názor na Cyrus, zpěvák tweetoval: “je cool. Potkal jsem jí letmo. Je velmi upřímná a otevřená. Vypadá to, že je schopná se povznést nad tamten BS. Těším se až uslyším její novou hudbu.”

Lambert taky dodal, že jej zaujala mezinárodní superstar Nicki Minaj. v odpovědi na otázku jiného fanouška o jeho názoru na výstřední star, odpověděl: “je v pohodě.”

adamwafaward

miley

V originálním článku, který můžete najít zde: Adam Lambert praises Miley Cyrus je také video z Adamova WAF turné (Pop That Lock)

(Jen na vysvětlenou – to (sic) v originálním textu za Adamovými odpověďmi znamená, že autor článku si je vědom, že je to gramaticky nesprávně – velká písmena na začátku věty, ale že by bylo společensky neslušné opravovat hvězdu mezinárodního významu jakou je Adam Lambert. No a my zase víme, že když má Adam Twitter párty, tak se snaží odpovědět co nejvíce lidem v co nejkratším čase a na ‘zbytečnosti’ jako jsou velká písmena na začátku vět nemá prostě čas. 🙂 pozn. př.)