Ideální noc strávená doma?

By 22.1.2013 21 října, 2013 překlady, rozhovory

Zda-li je sova nebo skřivan

Jsem zcela určitě sova. Rád chodím spát hodně pozdě večer a ráno dlouho spím. A myslím si, že moje divoké noci jsou asi definitivně minulostí. Obzvláště teď když pracuji tak hodně na mé hudbě, víte, je pro mně dobré být odpočatý a zdravý a pečovat o sebe, když se toho teď mám tak moc, co se děje kolem mně. Ale mám rád dobrou zábavu, opravdu se rád bavím a měl jsem docela určitě velmi divoké večery. Takže, všechno to o čem v mém albu mluvím, pochází z mých vlastních zkušeností.

Na jaký televizní program se rád dívá když je doma

Trávím večer doma dost hodně času v poslední době a rád se dívám na programy, nevím, jestli to jede tady, ale máme HBO a Showtime a všechny jejich seriály jsou tak dobré. True Blood, Californication a Weeds a Dexter a pak je tam nová show, která se jmenuje Girls a to je opravdu zábavné, na HBO.
Mám rád programy na těchto stanicích, protože jsou víc na hraně, podstupují hodně rizika a pro člověka je to výzva, nutí tě to přemýšlet, přilne to k tobě, všechny ty programy na téhle televizní stanici jsou opravdu dobré.

Co rád jí, když tráví večer doma

Nejsem skvělý kuchař, víte. Dokážu připravit jídlo, když je to třeba… Můj partner je mnohem lepší kuchař než jsem já. V poslední době jsem se zaměřil na zdravé jídlo. Snažím se donutit jíst jídlo které pročistí organismus, jako je více zeleniny, více celozrných potravin, koupil jsem si odšťavňovač, takže dělám zeleninové džusy a cítím se líp. Cítíte se mnohem líp, když jíte více zdravé jídlo. Nechutná to možná vždycky skvěle, ale já nevím, prostě se cítím líp. Takže… Budu to dělat dál.

O co by požádal svého partnera aby mu uvařil pro večer strávený doma

Myslím, že bychom na to pracovali společně. Mám rád ryby, dělal bych nějakou rybu a k tomu quinou (Quinoa může vypadat asi nějak takhle, pozn. př.) a nějakou zeleninu. Zeleninový salát by byl dobrý. A kokosový olej. Moc dobrý. Dokonce lepší než olivový.