Home For The Holidays Concert 8/12/12

By 10.12.2012 19 října, 2013 recaps

Tento benefiční koncert Home For The Holidays se konal na podporu mladých lidí z LGBT komunity, kteří nemají domov aby nemuseli trávit Vánoční svátky na ulici. Hlavní organizátorkou koncertu byla Cyndi Lauper a koncertu se zúčastnila řada hvězd světoznámých jmen (Sarah McLachnan, Whoopi Goldberg, Rosie O’Donnell, Andy Cohen, Jason Mraz – jako speciální host a v neposlední řadě také Adam Lambert). Adam vystupoval zřejmě jako poslední z pozvaných hostů, po něm už přišla na jeviště sama Cyndi.
Andy Cohen ohlásil Adamův příchod na pódium a také, že zazpívá dvě písničky. Adam po příchodu na jeviště nejprve pozdraví, poděkuje za potlesk (je opravdu nadšeně vítán a jak jsem se dočetla ze zpráv od lidí, co byli na koncertu, měl snad největší ohlas ze všech účinkujících, kromě Cindy, no ale u té jako organizátorky celého večera a svým způsobem legendy je to pochopitelné :)). Adam se pak rozhlédne po publiku, načež řekne: “Vidím Glamberts.” a ukáže do audience (směrem k fanouškům, ale ne úplně tam, odkud na něj míří kamera co jej natáčí – bylo to záměrné? :lol)

Pak se zeptá, jestli je cool, že jako první bude zpívat duet a pozve na jeviště Cyndi Lauper. Když Cyndi přijde na jeviště, Adam ještě řekne, že nemůže uvěřit, že jej požádala o to, aby si spolu zazpívali a že je to úžasné.
Jejich podání téhle písničky je opravdu skvělé. Pravda, Cyndi nemá tak dobrý hlas jako Adam, ale přesto si myslím, že nezpívala nejhůř a navíc – Adam se vždycky dokáže perfektně přizpůsobit svému partnerovi, když zpívá duet a také mu pomoct, takže ta píseň vyzněla v jejich společném podání velmi procítěně a myslím si, že se k tématu toho koncertu velmi dobře hodila. Moc hezký okamžik je kolem 2:55, kdy Cyndi natáhne ruku směrem k Adamovi, on ji uchopí a chvíli se pak drží a zpívají spolu.

Adam a Cyndi – Mad World duet


od: EMandKAY2010

Po tomhle duetu má Adam takový malý proslov (kterému bych asi moc nerozuměla, ale díky fanouškům na Adamtopia.com jsem tam našla přepis toho monologu – za což jsem moc vděčná a děkuji – takže jsem jej mohla přeložit :)).
“Děkuji vám. Zkoušeli jsme spolu poprvé minulou noc a Cindy byla tak skromná a plná respektu. A řekla mi také, řekla, “Uhm, nechci tě už déle zdržovat, tak běž domů (Adam přitom napodobil Cyndin hlas). Děláš si legraci? Mohl bych s Tebou zpívat hodiny. Tohle je pro mně čest. Děkuji Ti Cindy, mockrát Ti děkuji. OK, tak tohle už nebude tak vzrušující, když budu zpívat sám, zní to líp když zpívám (bohužel, tomu konci nikdo pořádně nerozuměl, zdá se mi, že řekl :Tohle je mnohem lepší, skvěle jsme se bavili.“, ale nevím to jistě). Tohle je Whataya Want From Me.”

Whataya Want From Me


od: EMandKAY2010

Po skončení druhé písničky se Adamovi dostalo té cti, aby spolu s Carlsonem Kressleyem uvedli na pódium Cyndi pro její vlastní vystoupení. Můžete se na to podívat tady:


od: gelly414

A tady jsou ještě 2 videa s celým Adamovým vystoupením v jednom kuse:

MW a WWFM


od: pebbles073


od: cos2mwiz