Adam Lambert s Alexem Jayem v 94.7 Highveld Stereo studios

By 16.11.2012 22 října, 2013 Nezařazené

M: “Náš host ve studiu, Adame, vítej v Jižní Africe.”
A: “Děkuji velmi pěkně.”

M: “Všichni říkají že jsi hrozně vysoký.”
A: “Tohle je velké překvapení se kterým se často setkávám. Lidi jsou jako, ‘Oh, ty jsi vysoký!’”

M: “Vypadáš velmi hezky. (Máš jemné rysy.) A když jsem tě viděl ve skutečnosti, říkal jsem si, páni, ty bys mohl klidně hrát basketbal.
A: “Vypadám snad křehce (drobně)?

M: “Ne!”
A: “Myslím na kameře.”

M: “Jo, na kameře…”
A: “Myslím, že to bude tím, že mám velkou hlavu. Myslím, že je to součástí tohohle. Mám velké vlasy, víte, takže to může zkreslit trošku mé proporce.”

M: “To jsou nádherné velké vlasy.”
A: “Oh, děkuji.”

M: “K dnešní show. Vystupuješ s Toyou Delazy poprvé v Jižní Africe. Co očekáváš od audience?”
A: “Já nevím co mám očekávat. Před několika dny jsme hráli v Kapském Městě a byla to úžasná noc a úžasná show. Myslím, že co mám nejraději na mezinárodních cestách a vystupování je že se můžu podívat na publikum a vidět kdo na tu show přišel. A vidím jací přátelé přišli z určité oblasti. Protože to je různé. Podle toho, kde jsem. A co se týká show v Kapském Městě, tam byly skupiny lidí všeho věku, dívky, chlapci, mamky, taťkové, všech barev… Bylo to hodně pomíchané, což miluju.

M: “Jsem rád že o tomhle mluvíš. Víš, já nerad mluvím o něčí sexualitě, protože to není to, co tě definuje. Ale není to potěšující, být první otevřeně gay umělec v USA vůbec, být takhle otevřený a přímý o své sexualitě a přesto být schopen přitáhnout takovou spoustu lidí jako to dokážeš ty? Já si myslím, že to musí být potěšitelné, musíš dělat hodně věcí dobře.
A: “Je to skvělý pocit. Myslím že Idol je důležitá věc, tohle je důvod, proč máme tak bohaté obecenstvo. A také, mám celý tým lidí, který pracuje se mnou. My spolupracujeme. A děláme hodně pro to, abychom rozšířili pole své působnosti. Ale definitivně si myslím, že co je zajímavé ohledně sexuality, co je klíčové ve státech je, že společnost dělá velký pokrok ohledně těchto věcí a je tady určitý druh generačního skoku. Ta minulá generace brala homosexualitu určitým způsobem, obzvláště zábavný průmysl – bylo to něco jako ‘nemluv o tom’. A teď jsme v informativním věku a ta další generace je velmi otevřená o čemkoliv, takže já jsem se musel rozhodnout ke které generaci budu patřit. A já jsem se rozhodnul, že je pro mně přirozené mluvit úplně otevřeně o čemkoliv. Skrývat věci, říkal lži a pokoušet se manipulovat pravdu vyžaduje hodně zbytečné energie. A já tohle nechci dělat. Chci se soustředit na zpívání.

M: “Poslední věc Adame, co vzkážeš fanouškům v Johannesburgu?”
A: “Fanouškům v Johannesburgu? Moc se těším na dnešní večer, bude to úžasná show, mí hudebníci, tanečníci i zpěvačky, my všichni jsme připraveni, takže, jdeme na to!”

M: “Děkuji Ti moc za rozhovor.”
A: “Děkuji.”