Adam Lambert na SUMMER SONIC, srpen 2012 – rozhovor, vystoupení

By 5.10.2012 18 srpna, 2014 Nezařazené

Rozhovor s Adamem Lambertem a část jeho vystoupení na letošním Summer Sonic v Tokiu.
Na začátku Adam přivítá své fanoušky a pak mluví o koncertování s Queen, o své nové desce a nakonec probere a zhodnotí některé vystupující na Summer Sonic.
V záznamu vystoupení můžeme na začátku slyšet zkoušku zvuku, pak Brian přivítá publikum a Adam přichází na pódium za nadšeného potlesku a skandování fanoušků. Set list tohoto sestřihu:
Kickin’in
Shady
Trespassing

„Ahoj všem divákům, tady je Adam Lambert na Summer Sonic 2012.
Bylo to úžasné, vystupovat s Queeny byla taková čest. Dalo mi to hodně pokory, ale bylo to také velmi vzrušující a cítil jsem se jako… byl to takový milník, byl to takový obrovský okamžik mého života tohle, opravdu úžasný.
Definitivně to byl okamžik uzavřeného kruhu pro mně. Mám na mysli, nejprve mé slyšení s Bohemian Rhapsody, potom, několik měsíců, minulý měsíc, když jsem tohle zpíval na pódiu v Londýně, to byl takový zvláštní pocit a všechno se to spojilo dohromady.
Trespassing je spojení světla a temnoty. První polovina toho alba je opravdu zábava, elektronický funk-pop rock, definitivně si myslím, že je to trochu víc rytmické než zbytek alba, zní to víc jako funk a je to více oduševnělé. Ta další část alba je temnější, víc vážná a zabývají se věcmi, které jsou slavnostnější, procházející ty složitější momenty života. To je lidské. A já si myslím cílem Trespassing je aby odrážela lidskou zkušenost bez pozlátka.
Co je opravdu zajímavé právě teď je že s tou show, kterou teď dělám s Trespassing se opravdu soustředím na hudbu a my vypadáme dobře, oblékáme se skvěle a spolupracujeme na pódiu a je to velmi přirozené. Není to tak zdramatizované jako mé minulé turné. A já chci profesionálně dát důraz na tu hudbu a být členem skvělé skupiny na pódiu, víš? To je velmi komplikované… hraje tam Rihanna? Mám rád Rihannu, ona je úžasná. Tak sexy. A Nelly Furtado. Tohle je skvělá sestava. Summer Sonic roks! Právě se dívám na tuhle úžasnou sestavu. U mně, já bych se rád kounul na Nelly Furtado, mám ji rád a Gottye je úžasný, chci ho vidět Franz Ferdinand hraje, Green Day, takže jo, říkám ano. Je to dobré.
Ahoj fanoušci, moc se těším že vás uvidím v publiku na Summer Sonic. A pokud to tak cítíte taky, vemte si něco se žluto černými pruhy, abych věděl že jste to vy v publiku. Těším se. Myslím si že to bude opravdu zábavné.“