Adam Lambert na Arizona State Fair ve Phoenixu 17.10.2112 I. část

By 27.10.2012 26 října, 2013 Nezařazené

17. října Adam vystoupil na Arizona State Fair ve Phoenixu. Do haly, ve které zpíval se může vejít až 14 000 diváků a i když nebyla zcela zaplněná, koncertu se zúčastnilo (jak zjistili fanoušci, kteří byli přítomni) kolem 7 – 8 tisíc lidí – možná se vám to nezdá moc, ale jak řekli jedné z fanynek pořadatelé koncertů (protože “Arizona State Fair” jsou slavnosti na kterých vystupuje více zpěváků), Adam měl na svém koncertu největší účast.
Koncertu se účastnili nejen lidi, kteří žijí přímo ve Phoenixu, ale také fanoušci z jiných částí USA. Někteří z nich měli dokonce to štěstí, že letěli stejným letadlem jako Adam (možná proto, že Adam, kvůli problémům s kontrolou na letišti zmeškal svůj původně plánovaný spoj – mluvil o tom v rozhovoru pro FOX 10 http://www.myfoxphoenix.com/story/19849494/2012/10/18/idol-favorite-adam-lambert-sits-down-with-fox-10). Samozřejmě, koncert začal s malým zpožděním, ale to čekání stálo za to!


Zdroj obrázku

Pro mou rekapitulaci jsem použila videa od goatiegarden – jsou dobře natočené, většinou zaměřené na Adama (ale můžeme vidět i další členy skupiny), mají celkem kvalitní zvuk a je tam i to povídání mezi písničkami. Bohužel spoustě písniček chybí konec, což mně trochu mrzí. Na konec mého shrnutí jsem zařadila také několik videí od Wlessterkiss005, která jsou zaměřená na Adama a je na nich hezky zblízka (zvuk i obraz jsou velmi dobré). No a úplně na závěr je tam ještě souhrnné video od nativepride85550, na kterém můžete vidět celý koncert, kromě Cuckoo vcelku. (A zatímco ta předchozí videa jsou zabírána zblízka, tady můžeme vidět i záběry z větší dálky, včetně publika – doporučuji!).

Kickin’ in

Hned v první písničce Adam ukázal, že je ve skvělé formě a to jak hlasově, tak pohybově. .


od: goatiegarden

Shady


od: goatiegarden

Trespassing


od: goatiegarden

If I Had You

“Bavíte se?” “Jo?” “To je dobře.” “Úžasné publikum dnes večer. Kolik lidí je z Phoenixu? Děkuji Phoenix! A kolik z vás je odjinud? Jo! Víte jak potkávám fanoušky, tak oni mi říkají jednu věc, která mně dělá šťastnou. Říkají: ‘Šli jsme na tvůj koncert a získali jsme tam nejlepší přátele’. Takže pokud neznáte toho, kdo stojí vedle vás, řekněte mu: ‘Ahoj příteli.’ A máte nového přítele.”
“Budeme zpívat písničku kterou si myslím znáte. Jmenuje se ‘If I Had You’”.


od: goatiegarden

Pop That Lock

Všimněte si na 1:31 Adam zpívá: “I don’t know words to my own song” (neznám slova své vlastní písničky) 😀
No a to co předvede od 2:15… to se nedá popsat, to se prostě musí vidět. 🙂
Ve 3:18 Adam opouští jeviště a nechává tam kapelu aby se šel ‘převlíknout’.
Ostatní pokračují bez něj – a pokud máte jen trochu rádi Ashley a Tommyho, tak na to koukněte. Ti dva jsou tam opravdu skvělí.


od: goatiegarden

Thank You For Let Me Be Myself

Na 0:59 je Adam zpátky aby se přidal se skupině. A můžeme si všimnout, že si sundal ty žluté pásky co měl vpředu na vestě (buď mu to překáželo nebo to byl tentokrát jeho ‘převlek’ :)).
Ten zbytek písničky, když to s nimi zpívá Adam, tak to je opravdu zážitek, když ho slyšíte jak si s tou melodií pohrává a dělá si se svým hlasem úplně co chce.


od:goatiegarden