Adam na Arizona State Fair

By 18.10.2012 26 října, 2013 Nezařazené

Rozhovor Britt Moreno s Adamem pro FOX 10 news:
„I když Adam Lambert nevyhrál Americký Idol, byl na té show nejlepší.“ – Moderátoři ve studiu FOX 10 i Britt Moreno mají Adama opravdu rádi a mluvili o něm a o jeho působení na AI, sólo kariéře i spolupráci s Queen přímo v superlativech. Nezapomněli se zmínit, že Adam měl celosvětové turné a také že mu zrovna vychází nové album.
Adam pil během rozhovoru čaj, protože jak řekl, potřeboval se rozehřát – bylo tam chladno, suchý vzduch a taky ten let jeho hlasivkám neprospěl.
Adam řekl, že zmeškal letadlo včera cestou na koncert. Přišel pozdě k letištní kontrole a oni si prohlíželi jeho ruce a na Adamovu otázku mu řekli: “Kontrolujeme výbušniny.” Na což Adam reagoval:” Moje ruce jsou výbušné? Teda děkuji vám, ale…”
Řeč je pak o Adamově vzhledu (Adam říká, že je jaký je, ale že vždycky rád trochu vyfintí), albu Trespassing (Adam se zmíní o jeho novém singlu a požádá diváky, aby se na něj koukli a případně žádali rádia aby hráli jeho nový singl) a na otázku ohledně voleb odpoví, že o volbách nebude mluvit. Moderátorka se pak zeptá, jestli mu volby dělají starost – “Ne, já se o ně nestarám vůbec, všichni ostatní ano.“ 🙂
Zpívá si ve sprše (pokud jsem téhle části dobře rozuměla) a dělá vždycky všechno co může aby byl skromný a při zemi. (“I just look like a freak” – „Jako exot jen vypadám.“ :D)
Moderátorka je úplně nadšená, jak snadno a dobře se s Adamem povídá, jak je přátelský a zábavný. Mluví opět o jeho novém albu (no, ne tom úplně novém), popíše o čem je Trespassing, jeho lehčí i temnější část a pak si ještě povídá s ostatními moderátory (zmíní Adamovu spolupráci s Queen a také že se inspiroval jejich hudbou a hudbou Michaela Jacksona). Ten hlasatel pak projeví údiv nad tím, jak přirozeně Adam zní a jak normálně vypadá i přesto že se stal slavným. Britt na to odpoví, že Adam jí řekl, že všichni jeho přátelé vědí, že je úplně stejným klukem jako byl než se zúčastnil AI, jen pracuje trochu víc.

Tady je stránka na FOX 10 s tím rozhovorem: Zdroj