Adam Lambert Summerthing, San Francisco

By 25.6.2012 24 dubna, 2015 recaps

Snažila jsem se vybrat ta nejlepší videa z toho, co jsem zatím na YouTube našla. Pokud se objeví něco kvalitnějšího, vyměním to nebo dodám jako další link.

Adam tentokrát zpíval celou hodinu, takže stihnul 11 písniček. Což je myslím potěšující. A na to, že ten den přiletěl do San Francisca z Anglie, takže kvůli časovému posunu musel mít totálně rozhozený jeho normální denní rytmus byl teda naprosto fantastický.

Tady je seznam písniček, které na vystoupení zazněly

Trespassing:

Jak uvedli pořadatelé, na koncertu bylo 15 000 lidí. Před Adamem vystupovaly ještě jiné skupiny a zatímco během jejich vystoupení diváci různě posedávali, když se objevil na pódiu Adam, byli všichni na nohou, bylo je určitě slyšet a atmosféra byla po celou dobu koncertu opravdu úžasná.

Kickin’ in:

Shady:

Na začátku Adam krátce hovoří k publiku, ptá se jestli se baví a pak se ptá, jestli se chtějí stát trochu “Shady”. Jeho hlas naznačí, co myslel tím “wanna go little Shady”, a musím říct, že tohle podání Shady bylo opravdu HOT. Koukněte jen na ten úplný začátek písničky. A později, když Adam sundá svoje sluneční brýle, znovu si je nasadí, aby je po chvíli opět sundal (hmmm… to bylo tak sexy…) a k tomu některé jeho pohyby… no prostě… Shady! 🙂

WWFM:

Naked Love:

Tahle písnička je podle mně opravdu perfektní pro živé vystoupení a Adamova interakce s přítomnými diváky byla opět úžasná.

IIHY:

Na začátku Adam mluví ještě o předchozí písničce (Naked Love) a o tom, že má rád San Francisco. Pak ohlásí jednu starší písničku – If I Had You, na což publikum zareaguje jásotem. Bohužel, stejně jako při Adamově předchozím vystoupení, jsou zde na začátku písničky opět značné problémy se zvukem a my Adama skoro nemůžeme slyšet (ta písnička je snad prokletá :)). Naštěstí se to podaří překonat a Adam pak písničku dokončí v pohodě a nakonec pochválí publikum, že tu píseň znají dobře a že to od nich byla dobrá práce, jak ji zpívali s ním.

Broken English:

„Sexy písnička pro vás.“ – Adamova slova před začátkem Broken English.

Chokehold:

Never Close Our Eyes

„Víte, minulou noc jsem přiletěl z Londýna. A já nevím jak moc jsem spal nebo nespal, cítím se právě teď tak šíleně. To není výmluva. Chci abyste věděli, že se cítím jako když jsem v San Francisco.“
Adam se pak zmíní o roku 1968 – je to rok, kdy se v San Francisco uskutečnila první Parade Pride (tento týden byl Pride Week v San Francisco).
Jak jsem se doslechla, v téhle oblasti se NCOE v rádiu hraje dosti často, takže bylo vidět, že lidi na tu písničku dost živě reagovali, čehož si Adam nemohl nevšimnout a my můžeme vidět, že ho to opravdu těší. 🙂

Hot Stuff a Cuckoo:

Jak jsem už napsala na fb, Adam zazpíval Hot Stuff jako poctu zpěvačce Donně Summer, která zemřela den předtím, než Adam vystupoval se svým novým singlem na American Idol. Hned na tuhle písničku navázal s Cuckoo, při kterém jako obvykle představil členy své kapely.

Představení kapely:

Ještě k té scéně s Adamovým představením kapely – pokud přemýšlíte, co bylo na tom papíru, který někdo hodil na pódium, Adam i Tommy ho zvedli a pak ho hodili zase zpátky, Tommy pak tweetoval ten obrázek:
Tommyho tweet
Myslím, že to bylo myšleno jako žert, protože autor určitě dobře věděl, že Tommy je ateista. 🙂

Tady je ještě link na další videa (tytéž písničky, ale natočené Suz526). Kvalita videa je velmi dobrá, ale bohužel zvuk je dost špatný, proto jsem je tady neuvedla přímo, ale pokud by se chtěl někdo kouknout, jsou tam některé moc dobré záběry.

Suz526 – Adam Lambert, Sumerthing