VH1 Big Morning Buzz ADAM LAMBERT Interview

By 15.5.2012 21 července, 2014 rozhovory, videa

Řeč byla samozřejmě o Adamově novém albu Trespassing, o jeho nových botách (z hadí kůže), o tom jak se Adam cítil být vždycky jiný už jako kluk, ale rozhodl se, že nedovolí, aby ho to zastavilo, že se nebude litovat, ale bude dělat to, co chce tak jak umí nejlíp. Hovořili také o jeho novém single NCOE – že je to písnička o nás všech, kterou napsal Bruno Mars a Adam přímo básnil o tom, jak je Bruno talentovaný, skvělý, zábavný, pragmatický. Na otázku, jestli dal Adamovi nějaké rady jak zpívat NCOE Adam odpověděl, že ho vlastně Bruno nechal, aby si to udělal podle svého, za což byl Adam rád.

Další otázka byla o ‘Outlaws of Love’ – písničce o manželství gayů. Adam vyprávěl o svých pocitech, které vložil do té písně a o tom zápase o rovnost všech, na který se snaží tou písničkou upozornit, o pokroku, kterého se v tomto problému už dosáhlo (na čež redaktorka podotkla: “Myslíš jako Severní Karolína?”), zmínili se i o prezidentu Obamovi a jeho podpoře pro možnost uzavírání sňatků pro homosexuály.

“Chtěli jsme po fanoušcích aby nám tweetovali nějaké otázky a tví Glamberts jsou fanatici.” – Na to Adam řekl, že jeho fanoušci jsou úžasní, protože on by neudělal tohle druhé album bez nich.

Otázky fanoušků:

“Dáváš si pořád hořkou čokoládu s kávovou příchutí nebo to teď vynecháváš, když žiješ zdravě?”
“Já nejsem na zdravé výživě každý moment a každý den… A mám rád hořkou čokoládu. :D”

“Na kterou písničku se těšíš nejvíc až ji budeš zpívat v červenci s Queen a na kterou ze svého nového alba?”
„S Queen je to písnička ‘Another One Bites the Dust’. Hráli jsme předtím jiné jejich písničky a tuhle ne, takže na to se těším. A z mého alba se těším na všechny, protože ta funky hudba na mém albu je opravdu zábavná, když se hraje naživo. Mám nové členy v kapele a celá moje kapela, včetně mých zpěvaček je super, jsou úžasní. Takže to je potěšení zpívat s nimi.:“

Na více otázek už bohužel nezbyl čas.

Zdroj

.