What Did You Do Today?

By 4.5.2012 21 července, 2014 překlady, rozhovory

CO JSI DNES DĚLAL?

Bývalý účastník soutěže AI — který se stal sólo star, nominovaý na Grammy – jehož druhé studiové album Trespassing se objeví v obchodech 15. května – minulý čtvrtek v LA pil džusy, běhal a trávil čas s Jimmy Kimmelem. My jsme to sledovali.

1:06 a.m. Poslal časný ranní tweet
@adamlambert: “Hrozně se těším na své vystoupení na @jimmykimmel zítra… ehm, dneska. Tohle mně vede k tomu, že bych měl jít spát. Nashle na scéně! :)” Odpověď od @jimmykimmel o tři minuty později: “ano – JDI SPÁT! (Opravdu to žádám)”

10:30 a.m. Budíček, dát si džus
Já jsem vlastně ten týden absolvoval očistnou kůru a mám odšťavňovač, kterým jsem posedlý. Dělal jsem mix z červené řepy, mrkve, celeru, jablek, citrónu a zázvoru.

11:30 a.m. Rychlé kolečko kolem Hollywood Hills s mým partnerem, Finskou reality star Sauli Koskinen
Poslouchal jsem nějakou dobrou taneční hudbu abych byl správně naladěný.

3:00 p.m. Schůzka se stylisty Jimmy Kimmel Live! v divadle El Capitan v Hollywoodu. Můj stylista už měl vybrané oblečení, takže jsme jen všechno sladili. Atmosféra byla trochu jako v kadeřnickém salónu, hodně upovídaná. Vyhradili jsme si dost času na to abychom se uklidnili, užili si to, byli v pohodě. To je prostě mnohem radostnější když nemusíš spěchat.

3:30 p.m. Vybírám si oblečení pro natáčení hudebního videa pro druhý singl z Trespassing, “Never Close Our Eyes”.
Nechci nic prozrazovat, ale to sako co jsem si zkoušel bylo “fierce”, tohle řeknu. (Smích) Telefonoval jsem s režisérem toho videa (Dori Oskowitz, tady je jeho resumé, pozn. př.) minulou noc, mluvili jsme o našich představách a jak to uděláme. Je tam hodně možností, v tomhle videu.

5:45 p.m. Točím trochu humoru pro budoucí díl Jimmy Kimmel.
V podstatě, Kimmel producenti našli opravdu příšerný, nestydatý tweet který někdo o mně napsal a já to pro ně čtu na kameru. (smích) Schovávají si je od různých hostů pro nějakou příležitost do budoucna.

5:45 p.m. Zvuková zkouška pro Kimmel.
Držím se zpátky jak je to jen možné, protože si nechci zbytečně namáhat hlas. Mohl jsem vidět fanoušky nakukovat přes plot kolem vnějšího pódia. To bylo opravdu roztomilé. Fandili nám a povzbuzovali nás.

6:30 p.m. Setkání s managementem ohledně Evropského letního turné s Queen.
[Současní členové Queen] Brian [May] a Roger [Taylor] mi řekli, “Myslíme si, že Freddie [Mercury, přesně] by z tebe byl nadšený. Vy dva máte hodně společného a já si myslím, že on by byl šťastný, kdyby tohle viděl.” Je tam hodně otcovské energie, v nich.

8.p.m. Venkovní Kimmel koncert začíná.
Všechny písničky, které jsem zpíval – včetně “Never Close Our Eyes”, “Naked Love”, “Broken English” a “Cuckoo” – byly nové. Poté co jsme napsali “Naked Love” a nahráli to, zjistil jsem, že tam jde zpívat kousek nnnn Waters’ “100% Pure Love” v tom bridge. ( Písnička “100% Pure Love” na You Tube, pozn. př.) To mně rozesmálo, tak jsem to během té show zazpíval. Myslím že nostalgie pobaví.

8:30 p.m. Postshow koktejly.
Trochu whiskey, trochu Maker’s Mark. Byla tam moje rodina a přátelé.

10 p.m. After-after-party v jeho domě v Hollywood Hills.
Objednali jsme si nějaké Thajské jídlo – kokosové kari, polívku tom kha gai, kuřecí satay (masové špízy), smaženou rýži – a pár drinků. Bylo to pohodové a cool, něco jako improvizovaná párty. Měl jsem celkem asi čtyři drinky, takže tam byla malá kocovina druhý den ráno.

Zdroj