NML Adam Lambert

By 29.5.2012 20 července, 2014 překlady, rozhovory, videa

1. část:

2. část:

Adamovo vystoupení na New.Music.Live show v Torontu v Kanadě.

Adam mluví o tom, že měl dobrou cestu do Kanady, jak ho potěšil úspěch jeho alba, za což děkuje svým fanouškům, pak hovoří o albu, o tom jak na něm pracoval (zmíní při tom Sam Sparro a také Bruno Mars – při té příležitosti řekne že mu Bruno dal svou písničku NCOE a že je tam nové video dnes v noci). Mluví také o tom, jak ho jeho fanoušci inspirovali při práci na tom albu. Pak přijde řeč na jeho sexuální orientaci a při té příležitosti Adam říká:

“Hudba nemá orientaci nebo preference. Hudba je univerzální, my všichni milujeme tanec, všichni chceme vnímat hudbu a rádi zpíváme společně. Nezáleží jestli jste gay, heterosexuál, černý, bílý, děvče nebo chlapec.”

Adam říká, že jemu nikdy nevadilo, když se s ním někdo bavil otevřeně o jeho sexuální orientaci, je s tím zcela v pohodě a je spokojený tak jak je. A že média o téhle stránce vždycky ráda hovoří, je to pro ně něco nového, mít tady umělce, který je gay. Takže Adam to bere jako příležitost, jako privilegium že se může cítit pohodově, protože na tom nezáleží jestli je gay nebo ne a že může být tím kým chce být.

Řeč pak přijde na otázku manželství homosexuálů (moderátorka při ní zmíní vystoupení prezidenta Obamy a jeho podporu téhle otázce) a Adam říká svůj názor, že všichni lidé by měli mít stejná práva a že je nutné (a dobré), jít novým směrem (správným směrem).

Pak dostane slovo fanynka, která Adamovi vypráví jak se svou přítelkyní jely do San Franciska podívat se na Adamovo vystoupení. Fanynka se pak Adama zeptá jak při psaní písniček řeší problém jestli je písnička více o něm a jeho pocitech nebo aby se dobře hrála v rádiu – Adam říká, že všecjny ty písničky, které píše jsou vlastně o něm, vyjadřují jeho pocity a jeho názory. Je to o tom aby byl upřímný, o jeho životě, přátelích, lásce… Ale že také píše o věcech, se kterými se může ztotožnit každý, že jsou to věci univerzální.

Moderátorka se ptá na jeho lásku – Adam potvrdí, že je zamilovaný, hodně zamilovaný, zmíní Sauliho, jak ho ovlivnil při psaní. Že začal psát své album, když ještě žil sám (to byla ta temnější, druhá část), a pak začal žít se Saulim a mají spolu hodně dobrých zážitků a zábavy a “you know, Naked Love” :D.

Moderátorka se ptá, jestli se Adam plánuje oženit: “No já nevím, možná.” Ale Adam říká, že o tom zatím neuvažuje. Že možná jednou v budoucnu, ale určitě ne zrovna teď.

Dalším tématem rozhovoru byly kontroverzní momenty v Adamově životě. Moderátorka si myslí, že většinu kontroverzních momentů Adam dokázal nakonec využít ve svůj prospěch, takže to nakonec vypadá, jako by je plánoval. Adam říká, že nikoliv. Že prostě dělá chyby jako každý člověk a že se z těchto kontroverzních momentů učí.

Na začátku druhé části se hovoří o tom, že “glitter is dead”. Adam říká že jeho milí Glamberts změnili módní trendy tento rok, že na nich vidí žluté a černé barvy, což se mu líbí a že řekl že třpytky už nechce. Že prostě mění trend, už ne modrá, ale žlutá. Hovoří pak spolu ještě chvíli o módě a jestli má Adam nějaké fotky o kterých si dnes myslí, že na nich vypadal divně (Adam říká že ano).

Pak je zde další fanynka – oblečená ve stylu trespassing, která se ptá Adama jak by se jmenoval film o Adamově životě a kdo vy ho v něm hrál. Adam říká název filmu a také že by v něm hrál sám sebe, aby to bylo reálné. Že teď zrovna je příliš moc zaměstnaný svou novou deskou a tím vším co se kolem toho děje, takže už mu nezbývá čas a energie na film, ale do budoucna by si v nějakém docela rád zahrál.

Nakonec s moderátorkou hrají hru ve které hádají jméno celebrity na obrázku podle popisu jejího oblečení a chování s úsměvným závěrem. eho milí Glamberts změnili módní trendy tento rok, že na nich vidí žluté a černé barvy, což se mu líbí a že řekl že třpytky už nechce. Že prostě mění trend, už ne modrá, ale žlutá. Hovoří pak spolu ještě chvíli o módě a jestli má Adam nějaké fotky o kterých si dnes myslí, že na nich vypadal divně (Adam říká že ano).

Pak je zde další fanynka – oblečená ve stylu trespassing, která se ptá Adama jak by se jmenoval film o Adamově životě a kdo by ho v něm hrál. Adam říká název filmu (něco jako Dzing) a také že by v něm hrál sám sebe, aby to bylo reálné. Že teď zrovna je příliš moc zaměstnaný svou novou deskou a tím vším co se kolem toho děje, takže už mu nezbývá čas a energie na film, ale do budoucna by si v nějakém docela rád zahrál.

Nakonec s moderátorkou hrají hru ve které hádají jméno celebrity na obrázku podle popisu jejího oblečení a chování s úsměvným závěrem.